Raad van Bestuur BinckBank wil alleen positieve kritiek

Ik kreeg vandaag deze opmerkelijke mail binnen van een lid van de Raad van Bestuur van Binckbank. De tweet waarop gedoeld wordt is de volgende: http://tiny.cc/w9r4demcr6
Het ‘neersabelen’ staat overigens niet voor niets tussen aanhalingstekens; ik citeerde daarmee een daar aan vooraf gaande twitterboodschap van een ander persoon.
Neemt niet weg dat het buitengewoon apart is dat er blijkbaar alleen positief geschreven mag worden over BinckBank. Veel succes!
Peter,
We hebben in het verleden een paar keer plezierig gesproken over de projecten waar we binnen Binck mee bezig zijn. Ik hecht er veel waarde aan je hierin als oprichter van Alex mee te nemen. Ik ben daarom behoorlijk teleurgesteld in de tweet die je gisteren verstuurde. Ik werk met mijn team met man en macht aan nieuwe innovatieve initiatieven. Op deze wijze vind ik het echter weinig zinvol je verder op de hoogte te houden van de zaken waar we mee bezig zijn. Ik wil de afspraak die in de maak was dan ook afzeggen.
Vriendelijke groet,
Nick
Nick Bortot
Bestuur / Board
T   +31 (0)20 522 0349
F   +31 (0)20 522 0340
I   www.binck.nl
BinckBank N.V.
Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam
Ik kreeg vandaag deze opmerkelijke mail binnen van een lid van de Raad van Bestuur van Binckbank. De tweet waarop gedoeld wordt is de volgende:  http://twitter.com/#!/peterverhaar/status/28884467734
Het ‘neersabelen’ staat overigens niet voor niets tussen aanhalingstekens; ik citeerde daarmee een daar aan vooraf gaande twitterboodschap van een ander persoon.
Neemt niet weg dat het buitengewoon apart is dat er blijkbaar alleen positief geschreven mag worden over BinckBank. Veel succes!
Peter,
We hebben in het verleden een paar keer plezierig gesproken over de projecten waar we binnen Binck mee bezig zijn. Ik hecht er veel waarde aan je hierin als oprichter van Alex mee te nemen. Ik ben daarom behoorlijk teleurgesteld in de tweet die je gisteren verstuurde. Ik werk met mijn team met man en macht aan nieuwe innovatieve initiatieven. Op deze wijze vind ik het echter weinig zinvol je verder op de hoogte te houden van de zaken waar we mee bezig zijn. Ik wil de afspraak die in de maak was dan ook afzeggen.
Vriendelijke groet,
Nick
Nick Bortot
Bestuur / Board
T   +31 (0)20 522 0349
F   +31 (0)20 522 0340
I   www.binck.nl
BinckBank N.V.
Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam

Lees ook:Onrust in top BinckBank: directeur Retail moet opstappen
Lees ook:Binck bank koopt Alex
Lees ook:Tariefsverlaging Binck gevolg van TOM?
Lees ook:ING web care team in actie op Twitter
Lees ook:Ingezonden brief in Financieele Dagblad van 29 oktober 2014 over Bartjens en Binckbank

4 reacties op “Raad van Bestuur BinckBank wil alleen positieve kritiek

  1. Janko Daanen

    Wel een beetje vreemd om eerst veel geld op te halen met de verkoop van Alex en dan zo te ageren richting Binck ?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter Verhaar

    maar zelfs al had ik de 480 miljoen verdiend, dan had ik nog zo gereageerd

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.