Rabomobiel partnert met Blijdorp

Veel mobiel(betalen) nieuws deze week!

Hoewel de Rabomobiel-pilot bij c1000 gestopt is, kun je nu in Blijdorp zowel je toegangskaartje, als allerlei instant-info op je mobieltje krijgen!

Payter, die met haar mobiel betalen-pilot nu nog de binnenstad van Rotterdam domineert, moet gaan oppassen nu Rabomobiel Blijdorp gaat overnemen!

 

Kijk hier voor het uitgebreide Persbericht.

Klanten van Rabo Mobiel die een telefoon met NFC chip bezitten kunnen bij Diergaarde Blijdorp nu gewoon doorlopen. Eenmaal in Blijdorp kunnen ze bij elk NFC contactpunt interessante informatie op hun mobiel uitlezen.

De klant bestelt zijn ticket via de website van Diergaarde Blijdorp: www.blijdorp.nl en betaalt met iDEAL of creditcard. Eenmaal bij de Diergaarde houdt de klant de mobiel bij het NFC contactpunt. Rabo Mobiel klanten met een Nokia 6131 NFC telefoon kunnen gebruik maken van deze nieuwe dienst en krijgen van Diergaarde Blijdorp in 2008 de tweede toegangskaart cadeau.

Bezoekers van de Diergaarde met een NFC telefoon kunnen bij de NFC contactpunten in Diergaarde Blijdorp extra informatie op hun mobiel opvragen. Zij houden hun telefoon voor het NFC contactpunt en in een oogwenk staan foto’s en tekst op het beeldscherm. De informatie varieert van aanstaande geboortes, speciale leef- en voedselgewoonten tot en met de eco systemen waarin de dieren leven. Deze wijze van informatie aanbieden via de NFC telefoon heet ‘smart postering’ en maakt gebruik van mobiel internet. De komende periode zal het aantal lokaties en toepassingen worden uitgebreid.

Dit product is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Diergaarde Blijdorp, Rabo Mobiel, Yoonison en WheretoCard. Yoonison verzorgt de ‘smart postering’ technologie en Where2Card neemt de ‘online ticketing’ en de NFC toegangstechnologie voor haar rekening.

Lees ook:Gaat mobiel betalen doorbreken?
Lees ook:Rabo Mobiel een succes ?!
Lees ook:Mobile Payments – Payter en Rabomobiel geven allebei vervolg aan pilots
Lees ook:Mobiel betalen te gefragmenteerd
Lees ook:Mobile Banking (1) via Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.